Geeks With Blogs
for (int i; i < availableTime; i++) {

We recently implemented Team Foundation Server here at work, and it's been fairly ok so far. We have run into some issues lately though. Specifically, issues with Team Explorer inside of Visual Studio 2005. We had a couple of developers here who would randomly (at least it seemed randomly) get NullReference exceptions when trying to view projects and such inside of Team Explorer.

This fix for us, seemed to be re-registering some DLL's that managed to get unregistered. At first I thought it was the IE 7 Beta installation that was messing things up, but it doesn't seem to be that. I had the same issues at one point, and I don't have IE7 installed.

Regardless, the following seemed to fix things right up:


regsvr32 /s urlmon.dll
regsvr32 /s actxprxy.dll
regsvr32 /s shdocvw.dll
regsvr32 /s mshtml.dll
regsvr32 /s browseui.dll
regsvr32 /s jscript.dll
regsvr32 /s vbscript.dll
regsvr32 /s oleaut32.dll

Now I need to sit down and look into the Visual Studio SDK to build a custom Process Creation Wizard plugin.

Posted on Friday, October 20, 2006 12:07 PM | Back to top


Comments on this post: Team Foundation Server - Team Explorer Errors

# VSTS Links - 10/24/2006
Requesting Gravatar...
Sachin Rehki on Team Data CTP6 Survey.

The TeamPlain blog on TeamPlain Web Access 1.1 available. ...
Left by Team System News on Oct 24, 2006 9:06 AM

Your comment:
 (will show your gravatar)


Copyright © Jeff Sheldon | Powered by: GeeksWithBlogs.net